Bröllopsfotograf Stockholm Erik Lindegren » Bröllopsfotograf Stockholm

Charmigt bröllop i skärgården

Foto/Erik Lindegren

Foto/Erik Lindegren

Charmigt bröllop i skärgården: Olle, Stina

 

Så ska jag ta upp ytterligare en speciell bröllopshistoria. Vi ska få följa med på  kärleksparets Olles och Stinas fantastiska bröllopsdag i skärgården, Stockholm. Bröllopet ägde rum i Värmdö Kyrka den 4 Juni 2014 ute på det underbara svenska värmdölandet. Festen ägde senare rum i Olles föräldrars fantastiska hus vid Norra Lagnö. Den helt otroligt duktiga bröllopsfotografen Erik Lindegren var med och fotograferade under hela dagen. Bilderna blev helt oslagbart vackra. Har aldrig sett något vackrare! Så till er alla som funderar på att anlita en fotograf, leta inte mera. Boka Erik Lindegren!

 

När, var och hur träffades ni?:)

 

Båda spelar innebandy och träffades på så sätt via den. Kom ihåg att jag fick syn på Olle för första gången på en träning vid Stockholms Innebandy center,  Tellusborgsvägen i Hägersten i Stockholm. Minns att våra ögon möttes vid ingången till träningscentret, det var kärlek vid första ögonkastet! Han tog andan ur mig. Jag hade precis tränat klart och var på väg ut när det förtrollade ögonblicket tog sin plats. Kände på en gång att jag var tvungen och stanna kvar. Kom snabbt på en ursäkt för mina vänner så att jag skulle kunna dröja mig  kvar. Höll mig sen kvar och tittade på medans Olle tränade med sitt lag. Efter träningen kom Olle blygt fram till mig och presenterade sig. Efter den kvällen så har vi varit ett par fram till idag. Och detta var 2002. Är lika kär i min Olle idag som jag var från allra första gången när vi träffades 2002 vid Stockholms Innebandy Center, Tellusborgsvägen i Hägersten, Stockholm. Vi spelar faktiskt fortfarande innebande. Fast nu spelar vi tillsamans i ett gemensamt korplag:). Minns att vi första veckan bara var hemma hos Olle som bara bodde ett stenkast från Stockholms Innebandy Center. Minns att vi låg mer eller mindre i Olles säng i över en vecka. Tittade på massor av film, pratade, filosoferade och myste massor;)

 

Mest minnesvärda stunden på eran Bröllopsdag?

 

Det var nog när Olles Pappa Christian överraskade oss med att ha hyrt in Magnus Uggla att sjunga på vårat Bröllop. Vi blev helt paffa när han dök upp!! Han sjung två av mina favoritlåtar, Vittring och Astrologen. Tack, tack underbara Magnus Uggla som också var otroligt trevlig som person. Ett annat minne var när fotografen Erik Lindegren tog ut oss från bröllopsmiddagen och fotograferade oss mot en helt underbar solnedgång. Fantastiskt! Vi har gjort en förstoring av bröllopsbilden där vi står och kärleksfullt tittar in ivarandras kärleksfulla ögon och med den otroligt vackra röda solen bakom oss, som färgar hela världen varm och full med Romantik. Minns också när Olle bjöd med mig på en liten tur i vår nyköta båt. Han hade dekorerat hela båten med blommor och glitter. Inne i kabyssen väntade Champagne och jordgubbar i en jättestor vacker korg. Så otroligt romantiskt av Olle att hitta på en sådan sak. Min fantastiska underbara Olle! Sen får vi inte glömma själva vigseln och när vi satte på varandra ringarna som hade specialbeställts från Wilhelm Pettersons berömda guldsmedsbutick inne i Stockholm. Vi hade varit ute i god tid med att beställa ringarna från Wilhelms Pettersons guldsmedsbutik. Våra vigselringar till bröllopet ute vid Värmdö kyrka var i klassiskt gult guld, tjockt och rejält gult guld. Min beställdes med en stor 10 karats brilliant. Jag är en väldigt lyckligt lottad kvinna.

 

Varför valde ni Norra Lagnö?

 

Enkelt att svara på. Jo, Olles föräldrar har ett fantastiskt hus precis vid vattnet vid Norra Lagnö. Ett stort gammalt trähus med snickarglädje från sekelskiftet och med ett torn som påminner om en fyr. Till det finns också en otroligt stor strandtomt med en kolosalt stor och charmig brygga som har ett litet lusthus länst ute på den. Så det fanns nog inget bättre ställe att ha bröllopsmiddagen och bröllopsfesten på. Bröllopsmiddagen hade dukats upp vid den stora altanen vid gästhuset nere vid vattnet. Efter våran vigsel så åkte Olle och jag iväg i våran nyköpta Storebro som jag ju nämnde tidigare när Olle överraskade mig med Champagne och jordgubbar.  Alla fyra hundra gästerna transporterades efter vigseln med buss till Norra lagnö där dom alla sen väntade på oss nere vid bryggan. När vi väl kom fram så föll mina tårar av glädje när jag såg att min mormor som legat på sjukhus i över ett halvt år, var på fötter igen och var den första som kom och gratulerade oss när vi kom fram till bryggan. Där bjöds det på Champagne att skåla med. Kan inte tänka mig ett mer fantastiskt ställe att ha bröllopsmiddagen och bröllopsfesten på. Så himla romantiskt.

 

Vem designade din Bröllopsklänning?

 

Camilla Thulin!!! Hon är en helt fantaskt duktig kläddesigner. Hon designade min Bröllopsklänning som blev storslaget vacker! Vilken klänning! Saknar ord för denna helt otroligt talangfulla designer. Jag mötte upp henne i hennes studio i centrala Stockholm. Vi gick igenom en del förslag till vilken typ av bröllopsklänning jag skulle kunna tänka mig. Vi möttes senare vid ett flertal tillfällen för att kolla upp hur det gick med designandet av min Bröllopsklänning. När jag till sist mötte henne en sista gång ungefär en månad innan bröllopet som skull äga rum i Värmdö kyrka den 4 Juni ute i den storslagna och vackra svenska skärgården, så var jag enormt ivrig och spänd inför att för första gången se det färdiga resultatet av min bröllopsklänning. Jag satte mig ner i Camilla Thulins studio i Stockholm med en nymald och bryggd kopp kaffe och väntade nervöst och längtansfullt efter att få se min Bröllopsklänning som designats av Camilla Thulin. Jag tror nog Camilla Thulin var minst lika nervös och spänd inför att få visa upp sin bröllopsklänning för mig som jag var att få sen min bröllopsklänning för första gången. När hon väl kom ut med den så brast jag ut i tårar. Tårar av glädje som bokstavligen rann ner för mina kinder när jag fick se den fantastiska klänningen som Camilla hade designat till mig. Den var så otroligt vacker att det tog mig en evighet innan jag fick stop på mina tårar och hann lugna mig så pass att jag kunde få prova den för första gången. När jag väl fick på mig min Bröllopsklänning så brast det för mig igen när jag såg mig själv i spegeln. Tack Camilla Thulin för den vackra och fantasifulla bröllopsklänningen..du är bäst!

 

Bröllopsfotografering Stockholm

Foto/Erik Lindegren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din E-mail kommer aldrig att publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

*

*