Bröllopsfotograf Stockholm Erik Lindegren » Bröllopsfotograf Stockholm

Dröm hopp och giftermål

Bröllopsfotografering, Leksand

Bröllopsfotografering, Leksand

Bröllopsfotograferin, Leksand

Dröm hopp och giftermål

Drömmen om det perfekta bröllopet med den perfekta brudklänningen, håruppsättningen, blomsterarrangemanget, maten, drycken, musiken mm. Det perfekta drömbröllopet verkar för dom flesta mest bara vara en dröm. En dröm som i alla sagor där prinsessan till slut får sin prins och gifter sig. Men drömmar är något som går att förverkliga! Att till slut ta tag i uppgiften, och att göra drömmen till verklighet. Var börjar man då? Kanske börjar man att välja vart man ska gifta sig? Ska det vara borgerlig eller kyrklig vigsel? Att boka en popular kyrka just det datumet under sommaren som man tänkt sig, kanske inte är den lättaste uppgiften. Hur gör man då?! Jo, man planerar i god tid för sitt bröllop. Bokar kyrkan eller platsen där man vill gifta sig långt innan. Provar ut klänningar, väljer musiken, bestämmer vilka man ska bjuda, skickar ut inbjudningarna. Ledordet till det perfekta bröllopet är helt enkelt- planering! Hur många ska man bjuda? Vad har man råd med? Hur mycket pengar ska man lägga ner på det? Ska man låna pengar för att gifta sig?! Mycket att fundera över. Ska man satsa superstort och kanske bjuda alla gäster till ett annat land?  Ett par som satsade allt är Sandra och Stefan. Dom träffades när dom studerade på läkarlinjen. Efter färdiga studier och att ha levt med varandra i tio år och med tre barn bestämde dom sig för att gifta sig. Funderade kring att gifta sig i kyrka eller kanske borgerligt i stadshuset. Efter att ha tänkt ett tag bestämde dom sig för att bjuda till en jättebröllopsfest i Spanien. Det blev ett sagobröllop!

Ångrar mig!

Sarah, 39 år, ville helst av allt ha ett traditionellt bröllop med bara den allra närmsta släkten och vännerna inbjudna, detta möttes inte alls på ett bra sätt från familjen.
— Jag ville helst resa till mina förfäders hemland, Grekland och gifta mig tillsammans med min underbar fredrik. Detta tyckte mina föräldrar var helt oacceptabelt och protesterade högt och ljudligt! Var vid tillfället gravid i fjärde månaden, så jag var trött till tusen och ville få alla beslut kring bröllopet avklarat. Min mamma gjorde så att jag fick dåligt samvete – hon grät framför mig och tyckte inte att jag skulle resa till Grekland utan stanna hemma i Sverige och gifta mig i samma kyrka som mamma och pappa gjorde. För att slippa allt tjat så gick jag med på det. Ångrar mig såhär i efterhand att jag inte stod på mig mer. Relationen till min Mamma har blivit dålig efter detta. Så lyssna på vad du känner för att göra, låt ingen annan få bestämma!
Följ era hjärtan, följ era drömmar och gör dom verkliga. Annars kommer ni att må dåligt och ångra er.

Drömmen blev sann

Lovisa 33 år, hade det tufft att tänka sig något annat än ett klassikt bröllop fast inte pengarna riktigt fanns där.
—Drömmen om det kyrkliga bröllopet hade funnits hos henne sedan barnsben och nu skulle den förvekligas. Brudklänningen skulle var traditionellt vit, buketten skulle vara med röda rosor och brudnäbbarna skulle bära sidenklänningar, gästerna sittandes i kyrkan väntade på en storslagen ceremoni, en otroligt skicklig fotograf och ett party i herrgårdsmiljö. Med dåliga jobb och löner så var förutsättningarna för just detta perfekta bröllop inte jättebra. När drömmen verkade gå förlorad så kom en släkting till undsättning med en otroligt genrös donation. Nu var allting helt plötsligt möjligt! Jag skulle få min barndomsdröm att gå i uppfyllelse! Mina drömmars bröllop skulle bli verklighet. Nu började planerandet av allt från klänning till tårtor, dans, musik, artister transporter, mat mm. Både min man och jag är veganer så vi anlitade en av sveriges bästa vegankockar Magnus Bratt. Sen la vi mycket pengar på en duktig fotograf. Vi anlitade fotografen Erik Lindegren som tog helt fantastiska bilder på oss. Ett otroligt bra tips till alla er som villa spara in lite pengar när ni ska välja fotograf. Gör det inte! Lägg  mer pengar för att få bra bilder, det är det värt.

Följ din inre röst

Vad för slag blommor tycker ni om? Vad ska man välja för blommor til buketten? Hur bestämmer man sig? Kan man lita på att floristen gör ett bra jobb och levererar något som man verkligen kommer att tycka om? Mitt råd är som jag alltid har sagt, följ ditt hjärta! Det är den enda vägen att gå. Samtidigt får man inte ta planerandet på allt för stort allvar. Om man har en avspänd och öppen inställning till planerandet av ens bröllop så kommer det och gå mycket lättare och kommer att bli mycket bättre. Bestäm platsen där ni ska gifta er. Prata med prästen i god tid innan. Rådfråga med nära och kära. Deligera ut uppgifter till andra så det underlättar för er. Och glöm inte att ha roligt under planerandet. Åk på en romantisk weekend tillsammans och prata om erat bröllop under en romantisk middag. Kanske någon i släkten eller ens vänner är bra på att sy? Varför inte låta den personen designa din brudklänning? Vågar man mer så tjänar nan mer. Det jag menar är att man kan göra bröllopet mer personligt om man blandar in ens släkt och vänner. Något som jätteviktigt, är att hyra in rätt fotograf. Man ska aldrig snåla när det gäller att val av fotograf. Priserna är oftast baserade på fotografens skicklighet och erfarenhet. Ta gärna en fotograf som får en att bli avslappnad framför kameran. Detta är superviktigt då man inte vill se konstig och stel ut på bilderna.

Glöm absolut inte bort er själva i allt planernde, låt det absolut inte gå överstyr,  ta det lugnt och fokusera först och främst på eran kärlek för det är den som är det viktigast!

Erik Lindegren-8-2Erik Lindegren-7-2Erik Lindegren-5-2Erik Lindegren-3-2Erik Lindegren-4-2Erik LindegrenErik Lindegren-2-2Erik Lindegren-2-3Erik Lindegren-32Erik Lindegren-31Erik Lindegren-30Erik Lindegren-29Erik Lindegren-28Erik Lindegren-27Erik Lindegren-26Erik Lindegren-25Erik Lindegren-24Erik Lindegren-23Erik Lindegren-22Erik Lindegren-21Erik Lindegren-20Erik Lindegren-19Erik Lindegren-12Erik Lindegren-13Erik Lindegren-14Erik Lindegren-15Erik Lindegren-16Erik Lindegren-17Erik Lindegren-18Erik Lindegren-11Erik Lindegren-10Erik Lindegren-9Erik Lindegren-4

Foto/Erik Lindegren

Foto/Erik Lindegren

Erik Lindegren-5Erik Lindegren-6-2

Foto/Erik Lindegren

Foto/Erik Lindegren

 

 

Din E-mail kommer aldrig att publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade *

*

*